Storsejr over Bov – Mark Mikkelsen med 10 kasser

Foto: Mark “Gulddreng” Mikkelsen med imponerende 10 scoringer i dagens kamp mod Bov.

Bundholdet Bov IF gæstede fredag aften Lystrup Hallen. Hjemmeholdet var på forhånd storfavorit, og trods afbud fra flere profiler, levede Lystrup Futsal op til rollen.

Første halvleg var bare fire minutter gammel, da kampens spiller Mark “Gulddreng” Mikkelsen første gang gjorde sig bemærket med sit første mål. Gæsterne svarede dog hurtigt igen og så stod der 1-1. Mads Sandholdt var målscorer for gæsterne.

Al tvivl om en tæt kamp blev herefter hurtigt manet til jorden med fire scoringer på seks minutter af Lystrup Futsal. Først var det igen Mark Mikkelsen, herefter målmand Thomas Hessellund med sit første mål for Lystrup og så to yderligere scoringer af Mark Mikkelsen. 5-1.

Bov IF fik reduceret til 5-2 i det 15.minut ved Mads Sandholdt, men to yderligere scoringer af Lystrup ved Mark Mikkelsen og Jeppe Laursen betød at pausestillingen var 7-2.

Anden halvleg skulle vise sig at blive meget lig den første. Fire scoringer af Lystrup på de første otte minutter fik hjemmeholdet op på tocifret på måltavlen, og det var endnu en gang Mark Mikkelsen med tre nye scoringer og en enkelt af Søren Bertelsen. 11-2 til Lystrup.

Topscorer for Bov IF, Carsten Mørk, der inden dagens kamp var noteret for imponerende 20 scoringer, ville også være med, og han reducerede til 11-3.

Det blev til yderligere tre scoringer af Lystrup, først ved Kasper Kaffka og derefter Mikkelsen med to mere, inden Lasse Rode fik pyntet på resultatet for gæsterne. 14-4.

Og med sin tiende scoring gjorde Mark Mikkelsen det til 15-4, inden Mads Sandholdt med sin tredje scoring for Bov gjorde det til slutresultatet 15-5.

Dermed er det sikkert at Lystrup ender på en 4.plads i denne sæson. Sidste kamp i denne sæson spilles på fredag når Aalborg Futsal Klub kommer i Lystrup Hallen. Her har Lystrup et sviende 4-1 nederlag at revanchere fra det omvendte opgør i Aalborg.