Om klubben

Siden futsal i 2008 blev godkendt af DBU som eneste indendørs fodboldsportsgren har Lystrup IF været med i Danmarksturneringen. Det var dog først i marts 2013 at det lykkedes at kvalificere sig til DBU Futsal Liga, hvor holdet har befundet sig lige siden.

2013 var også året hvor man hentede sit første trofæ, da u17 drenge vandt det danske mesterskab i Futsal.

Generelt var 2013 et rigtig godt år for Lystrup, og man besluttede derfor at lave sin egen underafdeling af fodboldklubben, nu kaldet Lystrup Futsal.

Lystrup Futsal er efterhånden blevet Aarhus’ største futsalklub, der ud over et DBU ligahold har hold i u19,, u17 og u15.

I 2014 fik Lystrup Futsal sin første landsholdsspiller, da Nichlas Knudsen blev udtaget til det danske futsal landshold.

I 2015 fik Lystrup Futsal sin anden landsspiller i Jeppe Laursen.

I sæsonen 2015/2016 vandt Lystrup Futsals seniorer bronzemedaljer, mens U19 blev Danmarksmestre.

I 2016/2017 blev tabte Lystrup Futsal bronzekampen ved DM Final 4. Herefter var Jannik Mehlsen fra Lystrup Futsal med landsholdet i Kasaksthan og spille main round. Det var første gang Danmark nåede så langt og Jannik Mehlsen var blandt de startende 5.

I Lystrup Futsal er alle mand frivillige. Vi har et fælles mål, som vi brænder for: At være blandt de bedste futsalklubber i Danmark.

Vi kan altid bruge en ekstra hånd, så har du noget at bidrage med, kan du sende en mail til info@lystrupfutsal.dk.

Sportsorganisation

Sportschef: Søren Bertelsen