Nederlag i Kolding

Søndag var Lystrup Futsal taget til Kolding. Kravet var en sejr for at holde liv i håbet om en plads i semifinalen. Betingelserne var dog svære, da Lystrup kun rådede over 7 spillere til dagens opgør.

Lystrup startede ellers bedst, og i de første 10 minutter spillede man det måske bedste futsal i hele sæsonen hidtil. Det kastede også et føringsmål af sig ved Jeppe Laursen, men føringen skulle have været meget større.

Kolding svarede igen ved at gå i overtalsspil, og her lavede Lystrup flere taktiske brølere, og det betød at 0-1 til 2-1. Dobbelt målscorer fra Kolding Futsal var Robin Kragelund. I det 20.minut blev det også 3-1 til Kolding ved Abdullahi Mohammed. Dog reducerede Daniel Stoltze for Lystrup senere til 3-2.

I de sidste 10 minutter trak favoritterne fra Kolding Futsal dog fra, og med en scoring af Søren Møller Jensen, samt et tredje mål (og dermed hattrick) af Robin Kragelund, endte kampen 5-2.

En kamp, som Lystrup burde have fået point ud af, ud fra spil og chancer, men som det har været resten af sæsonen havde man ikke marginalerne og kynismen til at omsætte det til point.

Næste kamp er på fredag, hvor førerholdet fra Sønderborg Inter gæster Lystrup Hallen.

En kamp hvor hjemmeholdet har mulighed for at modbevise, at det ikke er retvisende hvor man er placeret i denne sæson.

Lystrup indtager efter runden en skuffende 4.plads.