Hjørring fik revanche over Lystrup

Mark Mikkelsen

Kampene mellem Lystrup og Hjørring har for vane at være intense og tætte, og denne fredag var ingen undtagelse.

Folk var mødt talstærkt op i Park Vendia Hallen, og de så hjemmeholdet komme bedst fra start. Søren Vangsted gjorde det til 1-0, mens Granit Gashi udbyggede føringen med to scoringer til 3-0 efter 7 minutter. Lystrup var rystede. Der skulle gå yderligere 7 minutter før Lystrup meldte sig ind, med en scoring fra Sebastian Resman. 3-1. I næste angreb svarede Hjørring igen og Ruben Winther gjorde det til 4-1. Der var åbent hus i begge ender i dette minut, og det udnyttede Lystrup med endnu en hurtig scoring ved Niklas Mehlsen.

Lige inden pausen reducerede Mark Mikkelsen til 4-3 for Lystrup, og det var stillingen efter de første 20 minutter.

Anden halvleg og Lystrup nægtede at give op. Efter 9 minutter udlignede Mark Mikkelsen med sin anden scoring og pludselig var Lystrup ovenpå.

Med 5 minutter igen træk Hjørring dog afgørende fra, og to scoringer af Granit Gashi gav Hjørring deres første sejr over Lystrup nogensinde. Slutresultatet lød på 6-4.

Dermed ser det for alvor svært ud for Lystrup at nå 2.pladsen, som giver adgang til en semifinale. Den indtages pt. af Kolding, som har 8 point mere end Lystrup med 5 kampe igen.