Chok-nederlag i Aalborg

 

Søndag skulle Lystrup følge op på den vigtige sejr over Hjørring. Modstanderen var Aalborg Futsal Klub i Aalborg, og selvom Lystrup var storfavoritter, blev det ikke en dag som Lystrup vil huske for noget godt.

Det blev en kamp, hvor Lystrup manglede flere profiler, blandt andet Jannik Mehlsen, og hvor der var debut til målmand André Christiansen, som tilmed startede inde i dagens opgør. Lystrup havde en klar ide om hvordan kampen ville forløbe, og det gik også efter planen – i hvert fald i forhold til spil og chancer.

Lystrup sad på kampen og Aalborg tog et meget defensivt udgangspunkt og levede på kontra. Lystrup skabte chance på chance, men flere af afslutninger manglede kvalitet, og ved de afslutninger, der havde kvalitet, hev Aalborg keeperen nogle flotte redninger op. Da holdene gik til pause stod der stadig 0-0.

I pausen snakkede Lystrup om at fortsætte med at presse på, da Aalborg stort set er var holdt fra at komme til afslutninger, og selv Aalborg keeperen syntes det havde været en hård første halvleg.

Anden halvleg startede præcis som i første med spil til et mål, men som Lystrup også havde snakket om i pausen, så skulle der undgås at lave opspilsfejl. Netop opspilsfejl blev årsag til at Aalborg kom foran både 1-0 og 2-0 cirka halvvejs gennem anden halvleg.

Det gjorde Lystrup endnu mere aggressive og en smule frustreret, hvilket resultere i at alt for mange begåede frispark. Det 6. akkumulerede frispark gav et straffe til Aalborg.

Heldigvis for Lystrup valgte debutant André rigtigt og reddede flot. Desværre gik der ikke længe før Aalborg igen fik scoret. Netop som Lystrup skulle til at tage timeout for at tage målmanden ud, og spille i overtal, reducere Jeppe Laursen til 3-1 ligeledes på et akkumuleret frispark. Med ca. 5 minutter tilbage fik Aalborg endnu et akkumuleret frispark som blev omsat til mål. Bagud 4-1 valgte Lystrup at spille overtalsspil resten af kampen, og trods masser af store chancer lykkedes det ikke at komme ydeligere på tavlen, og sæsonens andet nederlag var derfor en realitet.

Derfor venter der nu en uventet gyser i Lystrup Hallen på fredag, hvor Kolding kommer på besøg. Og hvor det i sidste sæson var ensbetydende med en topkamp mellem disse to mandskaber, er det i denne sæson en kamp for at holde sig inde i kampen om de to play-off pladser.

Kom i hallen og støt holdet